Deze 5 Chocoladebikkels hebben diverse smaken, van kaneel tot aardbeien. Volg het stappenplan en u beleeft een hele aparte ervaring bij een heerlijk kopje thee of koffie.
‘Klasse Kaneel’, ‘Gulzige Glühwein’ of toch maar ‘Geweldige Gember’? Bikkels zijn er in alle smaken en kleuren. Voor elk wat wils. Alle Chocoladebikkels hebben één gemeenschappelijke deler: ze zijn ongewoon lekker!
Ratjetoesmaken kunnen zijn bijvoorbeeld: Klasse Kaneel, Geweldige Gember, Gulzige Glühwein Adembenemend Anijs, Amazing Amaretto, Hete Hazelnoot of Aardige Aardbei.
Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaomassa, melkpoeder, gedeeltelijk gehard plantaardig vet (kokos), lactose, vanille, natuurlijke smaakstof, weipoeder, emulgator (E322(soja), kleurstof en specerijen.
Stappenplan hoe te nuttigen Chocoladebikkels:
1 Neem een BIKKEL in de mond (NIET BIJTEN)
2 Nuttig een kopje thee / (zwarte koffie)
3 Laat de chocolade smelten (NIET BIJTEN)
4 Sluit uw ogen
5 Geniet van het moment
6 Is de BIKKEL op en de thee niet...
7 Neemt u er toch nog 1!